• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Калейдоскоп наших новин

Калейдоскоп наших новин

  • 27.01.2016 Меню на день

     Сніданок:  - омлет (90/100), - огірок консервований (30/58), - булка 20/35) , - чай (150/180). Обід :  - суп картопляний із гречаною крупою (200/250) , - кнелі мясні із рисом (50/100), - капуста тушкована (80/100), - хліб (20/50), компот (150/180). Вечеря:  - суп молочний ячневий (170/200), - кавовий напій із молоком (150/180), - вафлі (15/45). Ціна: - яслі- 13,68 грн. сад -22,71 грн...

  • 26.01.2016 Меню на день

    Сніданок:  - макарони із яйцем рубленим (65/90), - булка (26/30), - какао із молоком (150\!80). Обід:  - цибуля шматочками (10/15), - розсольнік із сметаною (150/250), - біточки мясні в молочному соусі (81/129), - картопляне пюре з маслом (80/100), - хліб (26/45),- компот (150/180). Вечеря:  - сочніки сирні із  морквою і маслом (126/200), - булка (20/38), молоко цільне кіп’ячене ( 150/180)...

  • 25.01.2016 меню на день

     Сніданок:  - суп картопляний із рибними консервами (200/250), - хліб (25\35), - чай (150/180) Обід:  - капустняк український із сметаною (150\250), - гречана каша (72\100),  - пюре із вареного м’яса (40/74), - огірок консервований (27\57), - хліб (25/45), - сік фруктовий (140/168). Вечеря:  - суп молочний із домашньою лапшою (170/200), - булка (20/30), - кавовий напій з молоком (150/180)...

  • 22.01.2016 Меню на день

     Сніданок:  - суп молочний манний (190/250), - булка (22\35) молоко цільне кіпячене (168/209). Обід:  - суп макаронний із маслом (150/250), - голубці з м’ясом і рисом (115\173), - хліб (22/45), - компот (150\180)   Вечеря:  - риба смажена (33\77),  - салат із консервованих  огірків і цибулі(43\50),  - булка (22/30),  - кисіль (150/180). Ціна: яслі - 17,48 грн...

  • 21.01.2016 Меню на день

     Сніданок:  - рисова каша із маслом (72\100),  - булка (20/35) - молоко цільне кіп’ячене (150/200),  Обід:  - суп гороховий із грінками (150\10 - 250/25),  - зрази мясні фаршировані гречаною кашею (82\110),  - овочі в молочному соусі (117\160),  -хліб (20/45), - компот (150/180). Вечеря:  - сирники із маслом і сметаною (90\5 - 125/10), -  булка (20/30) - молоко цільне кіпячене (150/200)...

  • 20.01.2016 Меню на день

     Сніднок:  - омлет (90/110), - сосиска відварена (25\43),  - булка (20\35), - чай (150/180), Обід:  - щі із квашеної капусти (150/250), - цибуля шматочками (10\15), - зрази манні із мясом(90/130),  - огірок консервований (35/53),  - хліб (20\45),  - компот(150\180). Вечеря:  - суп молочний макаронний (170/200),  - булка (20/35),  - кавовий напій (150/180)...

  • 19.01.2016 Меню на день

     Сніданок:  - біточки рибні (39/75),  - капуста відварена (74\102). - булка (20/35),  - кавовий напій (150/180).  Обід: - суп картопляний із гречаною крупою (200\250),  - сосиска відварена (50\100),  - картопляне пюре із маслом (80\120),  - огірок консервований (30/58),  - хліб (20\45),  - компот (150/180), Вечеря:  - суп молочний вівсяний (170/200),  - булочка із родзинками ( 50\60),  - чай з молоком ( 150/180)...

  • 18.01.2016 Меню на день

     Сніданок:  - пшоняна каша із маслом (72\100),  - булка  (22/35), - кисіль (150\180), Обід:  - суп овочевий із сметаною (150/250),  - цибуля шматочками (7/15),  - запіканка макаронна із мясом (100\118),  - помідори консервовані (35/56),  - хліб (22/45),  - компот (150/180), Вечеря:  - ліниві вареники із сметаною (100\5 - 155/10),  - булка (18/35)...

  • 18.01.2016 Меню на день

     Сніданок:  - пшоняна каша із маслом (72/100),  - булка (25\35), - кисіль (150/180).  Обід:  - суп овочевий із сметаною (150\250),  - цибуля шматочками (8/15), - запіканка макаронна із м’ясом (100/118),  - помідори консервовані (40/56),  - хліб (25\45),  - компот (150/180). Вечеря:  - ліниві вареники із маслом і сметаною (100\5 - 155/10),  - булка (20/35), - молоко цільне кіпяченене (150/180)...

  • 16.01.2016 Меню на день

     Сніданок:  - суп гороховий із грінками (150\25 - 250\25),  - хліб (35\35),  - чай (150\180),  - зефір (16\58), Обід:  - суп картопляний із маслом і сметаною (150/10 - 250\10), - риба смажена (70\75),  - каша гречана (80/100),  - огірок консервований (45/45),  - хліб (40/45),  - сік фруктовий (180\180). Вечеря:  - яйце варене (1\1 шт.) - капуста тушкована (85\100), - булка (30/30), - кавовий напій (150/180)...