День захисника України відзначили у ДНЗ №14 «Золотий ключик»

2016-10-12

Бий барабан!

Грайте сурми веселі!

Свято стрічайте

В містах і селах!

Радісну вість чує увесь світ

Українській армії привіт!!!

Під таким гаслом пройшов тематичний день в дошкільному навчальному закладі №14 «Золотий ключик», цей день став таким урочистим та відповідальним перед вихованцями та їх татусями. Тому в ДНЗ і були проведені тематичні заняття, спортивні розваги, козацькі змагання, конкурси малюнку та зустрічі із захисниками Вітчизни. Напередодні свята вихованці «Золотого ключика» вшанували мужність та героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України. Зрозуміло, що дата 14 жовтня для такого свята була вибрана не випадково. Щорічно в цей день відзначалося День українського козацтва – свято, приурочене до дня Покрови Пресвятої Богородиці. І так як цей день є вихідним, то провели святкування 12 жовтня. Вихователь групи Савчук Г.В. та музичний керівник Бучинська О.М. запросили батьків учасників АТО, відважних та мужніх захистників нашої України.
Перед початком святкового концерту був урочисто відкритий музей народознавства «Світлина», який створений за ініціативи вихователів групи «Вишенька», групи «Берізка» та групи «Калинка» і групи «Мак».Великий внесок в збір експонатів зробили батьки наших вихованців, за що ім щира вдячність. Перерізання червоної стрічки доручили Юрію Михайловичу Скорик, татові вихованки групи «Вишенька».
До вітального слова запросили завідуючу Гапоненко Т.В. Урочистим концертом від вихованців почалося свято. Вірші з вуст діточок звучали зворушливо та йшли від самого серця. Гарним дарунком для гостей стала презентація на тему «Хто такий захисник?» та вірш прочитаний мамою Капустінською Євгенією та сином Андрійком. Наші відважні татусі були запрошені до гри, яку провів атаман разом з хлопчиками групи №7. По закінченню урочистого концерту всім запрошеним татусям дітки вручили обереги «Ангел-охоронець», виготовлені власноруч дітками під керівництвом вихователя по зображувальної діяльності Мозалевською К.А. Присутнім батькам були вручені сувеніри, а для тих батьків, які знаходяться в даний час в зоні АТО, - подарунки будуть передані волонтерами.
Під час зустрічі з вихованцями татусі-герої розповіли багато цікавого та пізнавального про захист нашої держави, про престижність професії військового та побажали всім мирного неба. Для того щоб виховувати підростаюче покоління сміливими, відважними, розумними, педагоги разом з дітками закладу постійно беруть активну участь в акціях, таких як «Шоколадний лист солдату», у міській Великодній акції та інших заходах. Тому ми сподівємося що наші діти виростуть гідними громадянинами України.
Кiлькiсть переглядiв: 444

Коментарi