ММО в "Золотому ключику"

2016-02-26

26 лютого у дошкільному навчальному закладі №14 "Золотий ключик" відбулось міське методичне об’єднання вихователів середніх-старших вікових та груп спеціального призначення на тему: "Компетентність дорослого у процесі застосування здоров’язбережувальних технологій з дітьми офтальмологічної групи".

Завідувач Тетяна Гапоненко і вихователь-методист Любов Богомолова в теоретичному блоці висвітлили питання реалізації принципу оздоровчої спрямованості та професійної компетентності сучасного педагогв ДНЗ.В практично-інформаційному блоці вихователь Наталія Козинська провела інтерактивні ігри з присутніми та показала відеоролік "Жіноча краса або Користь зорових вправ". Інтегроване корекційне заняття з дітками офтальмологічної групи №6 "Синичка" провела вихователь Наталія Семенюк. Під час підсумково-рефлексивного блоку практичний психолог закладу Діана Плисак провела хвилинку релаксації. Рефлексію ММО здійснили головний спеціаліст управляння освіти і науки Ірина Самойленко та методист інформаційно-методично центру Інна Кондратець.

Педагогічний колектив закладу планує і надалі вдосконалювати професійну компетентніть і застосовувати інноваційні технології у роботі з дітьми.

Кiлькiсть переглядiв: 247

Коментарi